Πρόλαβε τον καρκίνο, ξεπέρασε τον φόβο, 
λύσε το πρόβλημα!

Καλέστε μας
210 74 88 388
ή δώστε μας τα στοιχεία σας καιΣας καλούμε εμείς

Άρθρα

Apr
29

Ο κλάδος της γενετικής τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει τα δεδομένα στην πρόληψη την διάγνωση, και την θεραπεία του καρκίνου μαστού. Περίπου 20% των ασθενών με καρκίνο μαστού έχει ισχυρό γονιδιακό / κληρονομικό υπόβαθρο, παρουσιάζουν δηλαδή κληρονομικό καρκίνο μαστού. Η γενετική, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις αυτές, αλλά και σε όλες γενικά τις περιπτώσεις που ανευρίσκεται... + read more

Apr
20

Ο καρκίνος του μαστού αναπτύσσεται με την ίδια συχνότητα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης όπως και στις μη έγκυες γυναίκες της ίδιας ηλικίας. Τα τελευταία χρόνια διαπιστώνεται μία σχετική αύξηση της συχνότητάς του αλλά αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι η σύγχρονη γυναίκα τεκνοποιεί σε μεγαλύτερη ηλικία.

Apr
20

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος καρκίνος στο γυναικείο πληθυσμό και ο δεύτερος συχνότερος σε θνητότητα μετά τον καρκίνο του πνεύμονος. Αποτελεί λοιπόν θεμελιώδους σημασίας πρόβλημα υγείας για τις σύγχρονες κοινωνίες. Εξαιτίας της μεγάλης συχνότητας με την οποία εμφανίζεται, πάρα πολλές χώρες του κόσμου έχουν υιοθετήσει προγράμματα μαζικού προληπτικού ελέγχου του πληθυσμού τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας