Πρόλαβε τον καρκίνο, ξεπέρασε τον φόβο, 
λύσε το πρόβλημα!

Καλέστε μας
210 74 88 388
ή δώστε μας τα στοιχεία σας καιΣας καλούμε εμείς

Ογκολογικό Τμήμα

Το ογκολογικό τμήμα της μονάδας διευθύνεται από εξειδικευμένο ογκολόγο μαστού, ενώ στελεχώνεται από ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και κύριο έργο του είναι η αντιμετώπιση των ασθενών μας που έχουν ανάγκη για ογκολογική θεραπευτική αντιμετώπιση.

Στο ογκολογικό μας τμήμα διενεργούνται όλες οι πιο σύγχρονες μέθοδοι θεραπειών κάτω από τα πιο σύγχρονα διεθνώς αναγνωρισμένα χημειοθεραπευτικά πρωτόκολλα.

Επίσης διενεργούνται θεραπευτικά πρωτόκολλα ανοσοθεραπείας με μονοκλωνικά αντισώματα, ορμονοθεραπείας αλλά και όλων των πιο σύγχρονων μοριακών θεραπειών που εφαρμόζονται διεθνώς. 

Το ογκολογικό τμήμα εκτός από θεραπευτικό ρόλο, συμμετέχει ενεργά στην πρόληψη και αξιολόγηση των ασθενών μας, με την συμμετοχή όλων των στελεχών του στο ογκολογικό συμβούλιο.

Στο ογκολογικό τμήμα συμμετέχει εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, με μεγάλη εμπειρία στην θεραπευτική αντιμετώπιση γυναικών με καρκίνο στο μαστό.

Επίσης υπάρχει ειδικό τμήμα φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης που ασχολείται με την μετεγχειρητική φροντίδα των γυναικών που έχουν υποβληθεί σε επεμβάσεις ή άλλους θεραπευτικούς χειρισμούς στο μαστό.

Ειδικοί ψυχολόγοι που συμμετέχουν στο τμήμα, αναλαμβάνουν την ψυχολογική υποστήριξη της γυναίκας και των οικείων της πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών.

Παράλληλα και για όσο καιρό χρειάζεται, η γυναίκα βρισκεται σε παρακολούθηση και υποστήριξη από τη διαιτολογική μας ομάδα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας