Πρόλαβε τον καρκίνο, ξεπέρασε τον φόβο, 
λύσε το πρόβλημα!

Καλέστε μας
210 74 88 388
ή δώστε μας τα στοιχεία σας καιΣας καλούμε εμείς

Τμήμα Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής

Το καλό αισθητικό αποτέλεσμα μετά από μία χειρουργική επέμβαση στο μαστό είναι υψίστης σημασίας για τη ψυχολογία της γυναίκας,συνεπώς και για τον τρόπο που βιώνει και αντιμετωπίζει την πάθησή της στο μέλλον.Στη μονάδα μας φροντίζουμε να έχουμε το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα με τη μικρότερη δυνατή εκτομή μαζικού αδένα.

Όταν η φύση ή η έκταση της νόσου το επιβάλλει,η ογκολογική εκτομή είναι μεγαλύτερη και ορισμένες φορές φτάνει μέχρι την ολική εκτομή του μαστού.Σε αυτές τις περιπτώσεις το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα εξασφαλίζεται με τις ογκοπλαστικές τεχνικές ή με τις αμιγείς τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής που εφαρμόζει το τμήμα πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής.

Η ογκοπλαστική περιλαμβάνει μία πληθώρα τεχνικών, στόχος των οποίων είναι η ανακατανομή της μάζας του μαστού που απομένει μετά το τέλος της ογκολογικής εκτομής. Με τον τρόπο αυτό εξαλείφουμε το κενό που έχει δημιουργηθεί στο μαστό και εξασφαλίζουμε άριστο κοσμητικό αποτέλεσμα. Όταν η επέμβαση είναι ολική μαστεκτομή αντικαθιστούμε το μαστό με ένθεμα σιλικόνης και ακολούθως προβαίνουμε και σε ανακατασκευή της θηλής ώστε να έχουμε την κατά το δυνατό φυσική εμφάνιση του μαστού.Συχνά απαιτείται η αισθητική παρέμβαση και στον άλλο μαστό για την επίτευξη συμμετρίας.

Ό χρόνος της αισθητικής παρέμβασης έχει μεγάλη σημασία για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Αν μετά τη μαστεκτομή πρόκειται να ακολουθήσει ακτινοθεραπεία προτιμούμε η πλαστική επέμβαση αποκατάστασης να καθυστερήσει, ακόμα και για ένα χρόνο,ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι όχι μόνο άριστο αλλά και διαρκές.   

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας