Πρόλαβε τον καρκίνο, ξεπέρασε τον φόβο, 
λύσε το πρόβλημα!

Καλέστε μας
210 74 88 388
ή δώστε μας τα στοιχεία σας καιΣας καλούμε εμείς

Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής Μαστού

Το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής Μαστού, το οποίο βρίσκεται υπό την Επιστημονική Διεύθυνση του Ειδικού Μαστολόγου Χειρουργού Δρ Αναστασίου Μυλωνά, περιλαμβάνει ένα δίκτυο μαστολογικών ιατρείων τα οποία καλύπτουν γεωγραφικά ένα μεγάλο μέρος της περιοχής της Αθήνας και επεκτείνονται ταχύτατα στο να συμπεριλάβουν όλες της περιοχές της Αττικής και μελλοντικά της Ελλάδας.

Στο τμήμα αυτό συγκεντρώνονται ψηφιοποιημένα όλα τα δεδομένα από τον προληπτικό μαστολογικό έλεγχο της κάθε γυναίκας και εξετάζονται σε καθημερινή βάση από το Ιατρικό Συμβούλιο του τμήματος.

Το Ιατρικό Συμβούλιο του Τμήματος Προληπτικής Ιατρικής Μαστού αποτελείται από μία ομάδα ιατρών και άλλων εξειδικευμένων επιστημόνων, οι οποίοι λειτουργούν σαν ομάδα και ελέγχουν εξονυχιστικά τα κλινικά δεδομένα και τις διαγνωστικές εξετάσεις της κάθε γυναίκας τα οποία προέρχονται από τα μαστολογικά ιατρεία.

Τα αποτελέσματα του συμβουλίου συντάσσονται σε ένα ιατρικό πόρισμα και μαζί με τις ψηφιοποιημένες διαγνωστικές εξετάσεις της γυναίκας, αποστέλλονται στον ειδικό μαστολόγο της, ο οποίος είναι υπέυθυνος να μιλήσει μαζί της, να την ενημερώσει αναλυτικά για τα αποτλέσματα των εξετάσεων και να την ενημερώσει για την ημερομηνία του επόμενου προληπτικού μαστολογικού ελέγχου.

Στην περίπτωση που διαγνωστεί κάποιο παθολογικό πρόβλημα σε κάποια γυναίκα, τότε καλείται στα κεντρικά της μονάδας μας, όπου και θα εξεταστεί από έναν από τους διευθυντές μαστολόγους μας και θα καθοριστούν τα επόμενα πιο εξειδικευμένα διαγνωστικά στάδια και θα καθοριστεί σε συνεννόηση και κατόπιν συζήτησης με την γυναίκα οι θεραπυτικές επιλογές που πρέπει να γίνουν.

Ο υπεύθυνος διευθυντής μαστολόγος, βρίσκεται συνεχώς σε άμεση επαφή και επικοινωνία με την γυναίκα, είναι αυτός που έχει την ευθύνη της οργάνωσης της ιατρικής ομάδας, της θεραπευτικής αντιμετώπισης αλλά και της διαρκούς παρακολούθησης της γυναίκας από εκείνη τη στιγμή και στο εξής. έτσι εξασφαλίζεται ότι η γυναίκα θα έχει πλήρη επιστημονική κάλυψη από όλες τις διαφορετικές ειδικότητες της ομάδας μας και για κάθε ζήτημα που χρειάζεται να αντιμετωπίσει, χωρίς όμως να πρέπει εκείνη να αναζητεί κάθε φορά τον υπεύθυνο ιατρό κάθε ειδικότητας και να ταλαιπωρείται, πράγμα που θα εντείνει την αγωνία και την ανασφάλειά της.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας