Πρόλαβε τον καρκίνο, ξεπέρασε τον φόβο, 
λύσε το πρόβλημα!

Καλέστε μας
210 74 88 388
ή δώστε μας τα στοιχεία σας καιΣας καλούμε εμείς

Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης

Το τμήμα ψυχολογικής υποστήριξης του κέντρου μας στελεχώνεται από ομάδα ψυχολόγων με εξειδίκευση στις ασθενείς με καρκίνο του μαστού και γενικότερα με νεοπλασματικές παθήσεις.Το διευθύνεται από έμπειρη διευθύντρια ψυχολόγο.

Στο τμήμα αυτό παρέχεται εξατομικευμένη ψυχολογική υποστήριξη προς την ασθενή πριν τη χειρουργική επέμβαση , κατά τη διάρκεια της πολύπλευρης θεραπευτικής αντιμετώπισης όπως και αργότερα στη φάση ανάρρωσης και αποθεραπείας.Επίσης παρέχονται υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης προς τα άμεσα μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος της ασθενούς.

Μία καινοτομία που πρόσφατα αναπτύξαμε είναι η λειτουργία ομάδων υποστήριξης οι οποίες υπό την επίβλεψη της διευθύντριας του κέντρου μας συνεδριάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την αλληλουποστήριξη γυναικών που έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού.

Τα οφέλη για τη γυναίκα είναι τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια καθώς περνάει την περίοδο της προεγχειρητικής ετοιμασίας , την εγχειρητική περίοδο αλλά και τη φάση της μετέπειτα παρακολούθησης με την καλύτερη δυνατή ψυχολογική υποστήριξη. Αυτό μετριάζει πολύ το άγχος και την οπλίζει για τη μάχη που δίνει με την πάθηση της.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας