Πρόλαβε τον καρκίνο, ξεπέρασε τον φόβο, 
λύσε το πρόβλημα!

Καλέστε μας
210 74 88 388
ή δώστε μας τα στοιχεία σας καιΣας καλούμε εμείς

Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής

Πυρηνική ιατρική ονομάζεται η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με τις εφαρμογές των ραδιοϊσοτόπων στην κλινική πρακτική. Στις παθήσεις του μαστού η συμβολή της πυρηνικής ιατρικής είναι μεγάλη στη διάγνωση δευτεροπαθών εντοπίσεων δηλαδή μεταστάσεων στα οστά και στην ανεύρεση των λεμφαδένων της μασχάλης κατά την εφαρμογή της τεχνικής του λεμφαδένα φρουρού.

Η πολυδύναμη μαστολογική μονάδα "Μαστός" χρησιμοποιεί εγκεκριμένο και απολύτως αξιόπιστο εργαστήριο πυρηνικής ιατρικής για την προεγχειρητική σταδιοποίηση των ασθενών μας το οποίο διαθέτει μακρά εμπειρία στη χορήγηση ραδιοφαρμάκου για τον εντοπισμό του λεμφαδένα φρουρού.

Οι ασθενείς μας επισκέπτονται το τμήμα πυρηνικής ιατρικής το πρωί της χειρουργικής επέμβασης όπου γίνεται η έγχυση του ραδιοκολλοειδούς και ακολουθεί λεμφοσπινθηρογράφημα για την επισήμανση του αριθμού και της εντόπισης των λεμφαδένων που θα πρέπει να εξετασθούν. Στη συνέχεια οδηγούνται στο χειρουργείο όπου με ειδική φορητή συσκευή ανίχνευσης ραδιενέργειας εντοπίζεται χειρουργικά πλέον ο λεμφαδένας φρουρός ο οποίος και αφαιρείται για να εξετασθεί ιστολογικά.

Η χειρουργική ομάδα του κέντρου μας,ειδικά εκπαιδευμένη στη τεχνική της ανεύρεσης του λεμφαδένα φρουρού,έχει απόλυτη επιτυχία στην εφαρμογή της μεθόδου. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας